HTML

Sámuel próféta evangéliuma

Rózsaszín ganétúró bogarak petézzenek az orrodba, melybe barna bőrű kosárlabdázók ejakuláltak véreset. A pokol lángoló tüzén pusztultok el. Csicskák.

Friss topikok

  • véresfos: kés, villa, ANÁÁÁÁÁL (2010.11.17. 12:38) Kanalak

Linkblog

Kanalak

2010.11.15. 05:43 véresfos

Aranykanál:

Vannak azok a kanalak, amelyek csak az arisztokráciának adatnak meg. A pór nép a közelébe se mehet, egy pillantást se vethet rá. Egyszerűen nem engedheti meg magának. És ez talán így van jól, hiszen a vágy szüli az alkotást.

 

 

Rozsdás kanál:

Léteznek kanalak, amelyek az előző évszázadokból maradtak ránk. Olyan régiek, hogy alig emlékszünk létezésükre, és jelen személyiségünk soha nem is látta őket, egészen amíg elő nem kerülnek egy poros fiók mélyéről.

 

Isteni kanál:

Nem léteznek. Ennyi. Van aki látta őket, de hazudott. Van, aki azt hitte, hogy látta őket. Velem is előfordult. Számat elhagyta már azon szófordulat, hogy: "Micsoda egy isteni kanál!" Nem láttam a rozsdát.

 

 

 

Ismerős kanál:

Láttad már. Pontosabban: azt hiszed, hogy láttad. Hiszen sok hasonló kanál létezik. Láthattad otthon, rokonságban, barátoknál, akárhol. Kezedbe is fogtad. De biztos hogy ezt a darabot? Ki mondja meg? Soha senki.

 

 

Díszes kanál:

Nézzünk egy átlagos családot. Nem veszik elő a díszes kanalat szinte soha. Csak ünnepekkor. De oly relatív, hogy mikor van ünnep. Sose magad miatt veszed elő, a díszes kanalak másokért vannak. De csalódni fogsz. Funkciójukban egyáltalán nem térnek el az ismerős kanalaktól, sőt! Csodáld őket, amik megteheted, és nem jutsz olyan sorsra, mikor még ezektől is meg kell válnod. Csupa flitter, csupa show.

 

 

Ideális kanál:

Egy kanalat az tesz ideálissá, hogy kéznél van. Ott van melletted az asztalon, és nem kell elmenned érte sehova. Persze valamikor oda kell vinni, de ez egy másik történet. Bármelyik kanál ideális kanállá válhat, ez a legfőbb szépsége az emberi életnek.

 

Jó éjszakát!

2 komment

Címkék: vagyok költő kibaszott metafora kanál kanalak

A bejegyzés trackback címe:

https://alegokosabbisugat.blog.hu/api/trackback/id/tr402449331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lilalur 2010.11.16. 01:21:03

Műanyagkanalak, papírkanalak, analakanalak? Ezek mind mind fotos és fontos (ja ez már volt de tényleg az és itt nem basztam el a helyesírást sem) részei a kanálmelamin nak és ebből bőven van amitől a bőrünk sötét és orvosi diplomások azon ritka esetek alkalmával. Érthető?

Javítást követelek!

véresfos 2010.11.17. 12:38:59

kés, villa, ANÁÁÁÁÁL
süti beállítások módosítása